Izdelava spletnih strani po meri

Izdelava spletne strani po meri, združena z učinkovito SEO optimizacijo, ni le investicija v vašo prisotnost na spletu, temveč tudi v rast vašega podjetja

Zakaj nam zaupati izdelavo spletne strani ...

Izdelava spletne strani po meri

Izdelava spletne strani po meri

Oblikujemo zasnove po meri, ki ustrezajo vaši edinstveni poslovni viziji, slogu in sporočilu

Enostaven CMS urejevalnik vsebin

Enostaven CMS urejevalnik vsebin

Omogoča enostavno dodajanje novih podstrani textov, fotografij ter ostalih vsebin z enim klikom

Odzivna podpora in vzdrževanje

Odzivna podpora in vzdrževanje

Zanesljiva podpora ter skrb za varnostne posodobitve - ne le vidimo, tudi rešujemo

Potek izgradnje uspešne spletne strani

Individualni razgovor + Izdelava koncepta

Naj bo kava v živo ali virtualna, ta izraža naš posluh za vaše ideje. Ker razumemo, da digitalni svet od vas zahteva veliko vprašanj na katera nimate še odgovora vam naša ekipa predstavi celoten proces, ki je potreben za dosego ciljev. Naš cilj je, da vam v začetni fazi predstavimo morebitne ovire ter načine kako lahko pristopimo do rešitve, ki je vsekakor prilagojena vašim željam

Analiza trga + Oblikovanje uporabniške izkušnje

Po uvodnem razgovoru na podlagi vaših želja, analize konkurenčnosti na trgu ter naših izkušenj začrtamo cilje. Nato oblikovalci prevzamejo vlogo in korak po koraku izdelajo grafično podobo vaše spletne strani. Pomembno je poudariti, da se to dogaja pod eno streho in v sodelovanju z programerji kar je ključno, če ne želimo šuma v komunikaciji. Idejo in koncept vam nato predstavimo ter jo skupaj uskladimo dokler ne ustreza zastavljenim ciljem

Razvoj + Vnos fotografij, besedil, videoposnetkov

Ker izdelujemo spletne strani po meri, po uskladitvi strategije ter dizajna delo prevzame izkušena ekipa programerjev. V tej fazi je skrb za najustreznejše rešitve na prvem mestu. Spletno stran izdelajo po najnovejših standardih, poskrbijo da je prilagojena mobilnim napravam ter SEO prijazna do iskalnikov, ki jo zato uvrščajo višje. Po zaključku vam preko elektronske pošte posredujemo testno povezavo, preko katere dostopate do dokončane spletne strani na kateri je potrebno dodati le še vsebine (besedila, fotografije, videoposnetke)

Izobraževanje + Objava (Going-live)

Ker je pomembno, da vašo spletno stran ohranjate osveženo vas pred objavo naučimo, kako lahko samostojno urejate in dodajate tudi nove podstrani ter zahtevnejše vsebine. Sledi še zadnji preizkus v testnem okolju nato pa je končno čas, da svojo spletno stran delite z svetom

Izdelava spletnih strani po meri je naša strast že od leta 1999

Naša agencija je specializirana za ustvarjanje spletnih strani, ki so popolnoma prilagojene vašim potrebam. Za manjša podjetja ponujamo hitre in dostopne rešitve, medtem ko za večja podjetja ustvarimo personalizirane in edinstvene spletne strani, ki izstopajo iz množice - Carpediem d.o.o.

Naše reference

Pogosta vprašanja

Najbolje je, da se dogovorimo za individualni sestanek. Tako si za vas vzamemo čas in na podlagi vaših želja ter ciljev izdelamo učinkovito spletno strategijo.

Ker izdelujemo spletna mesta po meri je nemogoče postaviti enotno ceno, ki bi ustrezala vsem željam naročnikov. Kakovostna spletna stran je investicija, ki je ob pravilem pristopu zelo hitro povrnjena. Cena je torej odvisna zahtevnosti ter kompleksnosti projekta zato jo skupaj z vami določimo po individualnem razgovoru. 

Čas izdelave spletne strani je odvisen od kompleksnosti projekta. Povprečen čas izdelave od roka, ko pridobimo vse materiale in dokočno izbrano spletno strategijo je med 20 in 35 delovnih dni. Za izdelavo spletne trgovine je rok okrog 60 dni. Za kompleksnejše rešitve, ki zahtevajo več časa po dogovoru.

Pri nas ne uporabljamo Wordpress predlog saj spletna mesta izdelujemo posebej za določenega naročnika in so unikatno zasnovana od zač etka na podlagi naprednejšega Drupal sistema, ki ga npr. uporablja tudi podjetje Tesla - www.tesla.com. Razlika med spletno stranjo po meri in WordPress predlogo je v tem, da spletna stran po meri ponuja večjo prilagodljivost, edinstvenost in optimizacijo, medtem ko WordPress predloga ponuja cenejšo in enostavnejšo izdelavo, ki pa na dolgi rok ni najboljša izbira.

Če želite objaviti svojo spletno mesto na internetu, potrebujete poleg gostovanja tudi domeno. Domena namreč predstavlja unikaten spletni naslov (URL), preko katerega vas bodo uporabniki lahko našli ter dostopali do vašega spletnega mesta. Primer domene: www.google.si

Seveda. Smo pooblaščeni registrar za slovenske .si domene, pri nas pa lahko registrirate tudi vse ostale domene kot npr. com / .net / .org / .io / .it . Poleg tega vam lahko odpremo tudi unikaten elektronski naslov kot npr. ime@podjetje.si.

Gostovanje in domena sta dva ločena pojma, ki pa sta nujno potrebna za objavo spletnega mesta na internetu. Gostovanje predstavlja storitev, ki s pomočjo zakupljenega prostora na strežniku omogoča nenehno prikazovanje (24h/dan) spletne strani ali trgovine v internetu. Domena predstavlja drugi del te enačbe in pomeni unikaten URL naslov, preko katerega obiskovalec lahko dostopa do spletnega mesta. (www.ime-podjetja.si)

Izbira ustreznega paketa gostovanja je odvisna od zahtevnosti vaših potreb. V osnovi velja pravilo, da zahtevnejše spletno mesto potrebuje tudi zahtevnejši paket gostovanja. Npr. Spletna trgovina potrebuje zaradi obdelave in shranjevanja v podatkovno bazo zmogljivejši strežnik in več zakupljenega prostora za shranjevanje. Če imate pomisleke lahko stopite v stik z našo ekipo, ki vam bo pri izbiri svetovala in pomagala izbrati najprimernejšo rešitev.

Žal neobdelanih fotografij v osnovi ne pošiljamo, saj so te zajete v delovnem formatu (RAW). Ta format ni namenjen končnemu ogledu tako, da je za to potreben ustrezen program za urejanje fotografij, ki pa ga večina nima. Neobdelane fotografije vam lahko po dogovoru posredujemo preko posebne spletne povezave, kjer lahko izberete željene preden te kasneje primerno obdelamo, da sledijo zastavljenim ciljem.

Zakaj nam zaupa toliko uspešnih podjetij?
  1. Ker že več kot 25 let združujemo kreativne vizije in tehnologijo, da bi blagovnim znamkam pomagali rasti v dobi digitalne preobrazbe.
  2. Ker se vam posvetimo in svetujemo v vseh korakih od zasnove do realizacije projekta.
  3. Ker naša ekipa strokovnjakov poskrbi za vse kar potrebujete na enem mestu.
  4. Ker iščemo poslovne partnerje s katerimi dolgoročno gradimo uspešne zgodbe.
  5. Zanesljiva ter odzivna pomoč na daljavo.
Pokličite nas